Forum studenata Studijskog centra za javnu upravu i javne financije  

Povratak   Forum studenata Studijskog centra za javnu upravu i javne financije > Studijski centar za javnu upravu i javne financije > DVZ Café
Zaboravili ste lozinku?  

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 28.12.2008., 18:02   #1
Forumaš od pelena

Grga's Avatar

Registriran: 10.06.2008.
Izrazio zahvalnost: 1
Zahvaljeno 3 puta u 3 postova
Reputacija: 0
Grga is on a distinguished road
Originalno Forum=pare? Tko zaraduje?

Ako sam dobro primjetio na forum su stavljeni oglasi, kome ide prihod od oglasa koji su stavljeni na forum?

Ovo je tipican oblik privatizacije na hrv. nacin!
Staro 28.12.2008., 18:30   #2
Forumaš s iskustvom

Nicole's Avatar

Registriran: 27.05.2007.
Izrazio zahvalnost: 497
Zahvaljeno 412 puta u 260 postova
Reputacija: 7
Nicole will become famous soon enoughNicole will become famous soon enough
Originalno Re: Forum=pare? Tko zaraduje?

Citat:
Grga: Pregled postova
Ako sam dobro primjetio na forum su stavljeni oglasi, kome ide prihod od oglasa koji su stavljeni na forum?

jooj, grgo, grgo.. evo ti link

http://www.veleuciliste.hr/forum/for...na-forumu.html
Staro 28.12.2008., 20:43   #3
Admin

Ninek's Avatar

Registriran: 23.02.2008.
Izrazio zahvalnost: 365
Zahvaljeno 290 puta u 183 postova
Reputacija: 10
Ninek is a splendid one to beholdNinek is a splendid one to beholdNinek is a splendid one to beholdNinek is a splendid one to beholdNinek is a splendid one to beholdNinek is a splendid one to beholdNinek is a splendid one to behold

ne mogu shvatit to konstantno opterećivanje nekolicine s time tko koliko zarađuje i dali nas ovaj forum financijski izrabljuje..
ja sam prije svega zahvalna na velikom broju kvalitetnih skripti koje mogu BESPLATNO skinut..
na mnoštvu dobrih forumaša s kojima mogu BESPLATNO razgovarat..
na hrpu dobrih savjeta koje dobijem BESPLATNO kad mi nešto treba..
ak to ne vrijedi par kuna godišnje onda se svi skupa sakrijte u mišju rupu i pustite nas koji ne cvilimo i zanovijetamo da malo dišemo bez konstantnog financijskog povećala..
Bože kak sam se sad razljutila..
Staro 29.12.2008., 08:53   #4
Forumaš s iskustvom

Tompa's Avatar

Registriran: 28.11.2007.
Izrazio zahvalnost: 24
Zahvaljeno 205 puta u 86 postova
Reputacija: 6
Tompa will become famous soon enough

Citat:
ninek: Pregled postova
ja sam prije svega zahvalna na velikom broju kvalitetnih skripti koje mogu BESPLATNO skinut..
na mnoštvu dobrih forumaša s kojima mogu BESPLATNO razgovarat..
na hrpu dobrih savjeta koje dobijem BESPLATNO kad mi nešto treba..
Zaboravila si velike količine GP-ja po kojem BESPLATNO i bezobzirno mlatiš u Depri Blues Ekskluziv Klubu.
Staro 29.12.2008., 10:39   #5
Admin

Ninek's Avatar

Ninek is a splendid one to beholdNinek is a splendid one to beholdNinek is a splendid one to beholdNinek is a splendid one to beholdNinek is a splendid one to beholdNinek is a splendid one to beholdNinek is a splendid one to behold

Citat:
Tompa: Pregled postova
Zaboravila si velike količine GP-ja po kojem BESPLATNO i bezobzirno mlatiš u Depri Blues Ekskluziv Klubu.
je,imaš pravo..
dobila sam ove godine badelovu čestitku koja je ujedno i popust za kupnju 4 različita badelova proizvoda..
jel zna netko jel proizvode oni i prehrambene proizvode kao što su pršut, kobase, dimljeni sir ili su ostali samo na cugi..
ne smijem starcima pred oči ak dođem doma s 4 boce nečega..
već su se izjasnili po pitanju toga kaj mi je soba nakon badnjaka smrdila po neuspjelom projektu iz kemije ilitiga neopranoj bačvi vina nakon fermentacije..
Staro 29.12.2008., 11:42   #6
Forumaš od pelena

doli's Avatar

Registriran: 19.12.2007.
Izrazio zahvalnost: 0
Zahvaljeno 0 puta u 0 postova
doli is on a distinguished road

Citat:
privatizacija neceg sto je uvijek bilo privatno?o cemu ti govoris?hr nacin je samo tvoje prisvajanje neceg sto nije tvoje...

Staro 29.12.2008., 12:21   #7
Pišem kao veliki

coolyou's Avatar

Registriran: 02.11.2008.
Izrazio zahvalnost: 5
Zahvaljeno 7 puta u 5 postova
Reputacija: 4
coolyou is on a distinguished road

Koji tenkre ovaj lik, nemrem verovati! A kaj je možebitno ovaj forum u državnom vlasništvu pa se financira iz poreza??? Pobogu kad si otvoriš neki free mail, nutra si vidiš reklame jer se tak naplaćuje kaj ti je mejl free. Moja Lida bi verovatno na ovo rekla: "hrvatski jal"

Ras#izdilo me ovo jer doživljavam ovaj forum osobno: to kaj je meni, pa sigurno olakšal studij za najmanje 50 posto i verovatno je najbolja stvar kaj mi studenti ovog faksa imamo. Prvo kaj nisam iz Zagreba, drugo kaj delam i nemrem biti u stalnom kontaktu s faksom i kolegama, treće kaj imam takvu hrpetinu korisnih informacija doslovno tu na dlanu da mi je neugodno i četvrto kaj sam upoznal par divnih ljudi na ovom forumu kaj mi se gušt podružiti s njima vikendom. A gde su sve moje rasprave s ninek, orbi, Tompom, hedivgom, pa i mojom Lidicom. I knjigu sam dobil od jednog kolege forumaša!

I stisnul sam miša na reklame i budem opet! Ak je to cena svega kaj imamo ovde, onda si nemamo kaj više pričati. Ak nekog smeta, pa ko ga tera da gleda oglase i stiska miša na njih!?

Istina bog, dobival sam opomene od ekipe koja ga vodi i to zbog svog piskaranja. Neki put si mislim i da sam ih dobil neopravdano, al sejedno mislim da zaslužuju ne samo svaku pohvalu, ako niš drugo kaj delaju teme na Ispitima i predavanjima pregledne, neg i da ih se izljubi kaj su nam ovo sve omogućili!

I zaključajte ovu temu kaj se ne budu kotili trubaduri ovde i ne dajte se zaje#avti!

Svima nam želim sretnu 2009!
Staro 29.12.2008., 13:23   #8
Forumaš s iskustvom

Tompa's Avatar

Ak ćemo baš pravo i po istini, najviše zarađujemo na ovim reklamama Crni, Deprać i ja.
Crnom je baš dobro krenuo biznis na:

Duboka brazda online
Kupiš jedan dobiš dva.
Svi dijelovi za apsolutno
sve poznate marke traktora.
Mi brinemo za vaše brazde!
http://www.dijelovizasvetraktore.hr

Deprimir isto zadovoljno trlja ruke u ovo blagdansko vrijeme:

Postani yuppi! Bez muke u prestižni klub!
Još danas pošalji devet čepova od GP-ja i
postani član (na)eks-kluzivnog kluba.
Uđi u svjetlo! Prođi kroz prag percepcije!
http://www.depribluesexkluzivklub.hr

A ja... ni ja se nemrem požalit. Kaj neko ljubomoran možda?

Post je uređivan 29.12.2008. u 13:30 (Tompa)
Staro 29.12.2008., 14:11   #9
Perspektivni forumaš

orbitrek's Avatar

Izrazio zahvalnost: 63
Zahvaljeno 65 puta u 32 postova
Reputacija: 5
orbitrek is on a distinguished road

podržavam reklame
smatram ih dobrim rješenjem
Staro 28.01.2009., 17:32   #10
Forumaš s iskustvom

Tompa's Avatar

E moj Crni, nestalo reklama. Taman kad se poveselih... ode buraz nada u finu no sweat zaradu. Život je težak i nepredvidiv. A vidio sam jedan tak lijepi traktor na Sajmu poljoprivrede u Virovitici! Em ti život taki...
Staro 28.01.2009., 21:03   #11
Registriran: 16.02.2007.
Izrazio zahvalnost: 23
Zahvaljeno 23 puta u 16 postova
Crni is on a distinguished road

Citat:
Tompa: Pregled postova
E moj Crni, nestalo reklama. Taman kad se poveselih... ode buraz nada u finu no sweat zaradu. Život je težak i nepredvidiv. A vidio sam jedan tak lijepi traktor na Sajmu poljoprivrede u Virovitici! Em ti život taki...
Plašim se da će tvoja šala izazvati vragove, hehe!

Puna mi ih je kapa, pa bi bilo najbolje da cijela tema ova istruli u gluposti svojeg začetnika.

Apropo nestanka oglasa... Google nam ih je ukinuo, zajedno s 26 USD što je ukupno prikupljeno od početka prikazivanja oglasa na forumu. Dakle, oko 140,00 kuna, uz tvrdnju da su zabilježili nesrazmjer (?!) klikova i korisnika.

S obzirom kako se radi o automatiziranoj Googlovoj analizi i kalkulaciji, na naše prigovore upućene e-mejlom i dokazane statistikom posjeta, također odgovaraju automatiziranim (besmislenim) šprancama. U konačnici smo odustali od 'natezanja' s njima i sada tražimo adekvatno alternativno rješenje.

Prvu godinu troškova (server, licencu, domene i popratne troškove) smo, što uostalom i znaš, riješili s donacijama forumaša, drugu sam platio doslovno sam, ali za pokriće troškova treće godine zaista nemam namjeru silovati svoj novčanik, doslovno krcat jedino kovanicama.

Ponovnu namjeru organiziranja prikupljanje donacija od članova foruma, po uzoru na prvu takvu uspješnu akciju, ne planiramo.

O razlozima zbog kojih ne želimo ponovo stupiti u takvu akciju pisao sam, čini mi se, u dva navrata u forumu Studentska referada. Uglavnom, u kratkim crtama, također je i tada bilo sličnih zlonamjernih i stupidnih upadica o 'dobroj zaradi'. Da nas netko proziva zbog ukupno prikupljenih 1200 kuna (LINK) nam zaista ne treba. Iako bih želio vjerovati da su takvi komentari bili bazirani na neznanju, a ne na zloći.

Mala digresija: tada su godišnji troškovi (pored licence za forum) iznosili oko 140 USD. Međutim oni neprestano rastu proporcionalno broju posjećenosti i neprekidnom rastu ove naše studentske zajednice. Što je u krajnjoj liniji pozitivno.

Također, traženje donacija od institucija (fakultet, npr.) nismo uzimali u obzir, jer nam je želja zadržati naglasak na studentskoj zajednici, odnosno sačuvati njezinu neovisnost.

U dogledno vrijeme ćemo ponovo uvesti reklame kao jedini planirani izvor prihoda za pokriće ovog projekta. Međutim, bit će implementirane i organizirane načinom koji neće smetati funkcionalnosti i preglednosti foruma, tj. sadržaja. Ponovo ću zamoliti za razumijevanje.

Planiramo ove godine pojačanje ljudskih resursa, tako da u ovoj godini, osim organiziranja posjeta kazalištima po popularnim cijenama, očekujemo posjete i drugim kulturnim manifestacijama, ali i ono što mnogu najviše priželjkuju: organiziranje tuluma.

Nadam se da sam sve obuhvatio. Za eventualna pitanja, molim javite mi se na PP.
Staro 29.01.2009., 13:40   #12
Admin

Ninek's Avatar

Vjerujem da ti je teško bit u svemu tome i konstantno slušat prigovore i primjedbe..
Osobno smatram da ih potiču ljudi koji traže razlog da se ili s nekim prepiru ili nikad nisu bili na nijednom forumu pa im je sve ovo novo,i prerano se uključuju u rasprave i razgovore u koje nisu upućeni..

također smatram da je donacija odlično rješenje jer ima nas dosta koji bi ti rado pomogli..
odmah sutra ako je potrebno..
Staro 30.01.2009., 04:13   #13
Forumaš od pelena

FPZG's Avatar

Registriran: 03.10.2007.
Izrazio zahvalnost: 0
Zahvaljeno 0 puta u 0 postova
FPZG is on a distinguished road

Citat:
ninek: Pregled postova
Bože kak sam se sad razljutila..
popij si nekaj... il si pusti thompsona
Staro 06.02.2009., 13:57   #14
Pišem kao veliki

Robi A.'s Avatar

Registriran: 28.12.2008.
Izrazio zahvalnost: 19
Zahvaljeno 35 puta u 22 postova
Robi A. is on a distinguished road

Citat:

Prika, s ovin postom si ispa teška budaletina.
Staro 11.02.2009., 16:45   #15
Perspektivni forumaš

katarina's Avatar

Registriran: 29.03.2007.
Izrazio zahvalnost: 58
Zahvaljeno 63 puta u 30 postova
katarina is on a distinguished road

bla,bla
Staro 11.02.2009., 19:19   #16
Pišem kao veliki

Horiemon's Avatar

Registriran: 08.12.2008.
Izrazio zahvalnost: 22
Zahvaljeno 61 puta u 32 postova
Horiemon will become famous soon enough

Citat:
katarina: Pregled postova
bla,bla
Baš bla,bla. Puno ljudi je u principu reklo istu stvar i mogu se samo složiti s njima. Forumašu koji je otvorio temu bi savjetovao da radije energiju i vrijeme umjesto na nebuloze utroši na nešto produktivno.

@Crni: imaš i PM, ali predložit ću i javno. Na forumu gdje sam intezivno aktivan (neću ga reklamirati ovdje), tematika je automobilistička i F1, isto imamo reklame, ali i članove donatore. S tim da oni koji doniraju imaju neke privilegije u vidu da kad se ulogiraju nemoraju gledati reklame, imaju neogranićen download multimedije (wallpaperi, snimke, recenzije, i sl.)
Forum nije Vbuletin nego SimpleMachines, ali ne sumnjam da se isto ne bi i u ovaj moglo ugraditi.

Pozdrav i pohvale svim modovima, a posebno ekipi ovdje koja je kako sam se uvjerio u ispitima i predavnajima uvjek spremna pomoći. kapa dolje i svaka čast!
Staro 11.02.2009., 20:41   #17
Pišem kao veliki

schuman's Avatar

Registriran: 09.05.2007.
Izrazio zahvalnost: 4
Zahvaljeno 12 puta u 6 postova
schuman is on a distinguished road

Kao donator iz prvog kruga donacija, spreman sam sudjelovati u svim budućim donacijama jer ovaj forum i portal zaslužuju svaku moguću pohvalu i potporu!
Ne znam zašto bi bilo loše ako netko i zarađuje na forumu (poznavajući Crnoga i ekipu-ne vjerujem), u Hrvata i ostalih građana ove države najgora stvar koju ti mogu prišiti-ona ili on nešto muti, krade, mulja, dila...
Čim odskočis iz mase, odmah si peder, Srbin, profiter (najčešća optužba!)...
Iskreno, mene je najvše razočarao Crni jer je nasjeo na ta podmetanja...
Crni, Crni, najbolja moguća pohvala tvom radu oko ovog projekta je da su te proglasili lopovom, to ti je jednako Emmy-u, Oscar-u i sličnim nagradama u bijelom svijetu...
Te optužbe jedino govore o osobi koja ih je pokrenula...
Staro 12.02.2009., 10:55   #18
Perspektivni forumaš

chuchi's Avatar

Registriran: 17.04.2007.
Dob: 24
Izrazio zahvalnost: 15
Zahvaljeno 58 puta u 32 postova
chuchi is on a distinguished road

treba ovaj projekt financijski poduprijeti...jer je svima nama na pomoć...

Bookmarks

Tags
forumpare, tko, zaraduje

Uređivanje

Pravila postanja